Premieră: O nouă înregistrare bombă de la Putineiu, cu Racman Biţă, Dan Şoldea şi echipa lor de campanie. Se plănuieşte distrugerea camerelor video din comună şi se comandă sistem de bruiaj telefonic

Premieră: O nouă înregistrare bombă de la Putineiu, cu Racman Biţă, Dan Şoldea şi echipa lor de campanie. Se plănuieşte distrugerea camerelor video din comună şi se comandă sistem de bruiaj telefonic

În urmă cu nouă zile presa naţională prezenta o înregistrare ” bombă” de la Putineiu, în Dan Şoldea, candidat pentru funcţia de consilier local şi echipa de campanie a lui Racman Biţă spune că au la dispoziţie 2 milioane de euro pentru înlăturarea din funcţie a actualului primar Gheorghe Breazu.
În spaţiul public a apărut astăzi o nouă înregistrare, mult mai gravă. Se pare că este o înregistrare ambientală realizată de către autorităţi, chiar în ziua în care a apărut prima înregistrare în presa naţională.
Discuţia are loc în biroul lui Racman Biţă, candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei Putineiu. La discuţie mai participa Diana Rădan, mâna dreaptă a candidatului şi un anume Duca Gheorghe-Bitza.
Este o înregistrare uluitoare, în care candidatul PSD discută despre distrugerea sistemului de monitorizare video din localitate, iar consiliera acestuia comandă la o firmă din Bucureşti microfoane şi un sistem de bruiaj telefonic.
La un moment dat sună chiar Dan Şoldea, speriat de înregistrarea apărută în presă centrală. Acesta se arată dispus să-şi depună demisia, dacă se consideră că a adus prejudicii lui Biţă. Este sfătuit să stea liniştit şi să declare că a fost beat atunci când promitea 1000 de euro de vot.

„Duca: A fost Mircea (şoferul lui Racman Biţă), dar la oameni le este frică de camere (…) Trebuie să facem ceva cu ele.
Biţă: Ce să le facem? Că nu ai timp acum.
Duca: Într-o noapte le termin, cât dracu durează. Nu ţi-a zis Mircea?
Biţă: Da. „
În timpul discuţiei sună telefonul, răspunde Diana Rădan:
” Diana: Vă rog să le transmiteţi cât mai rapid. Dă acelaşi randament, da? OK, microfoane, tot ce trebuie. Reportofoane, nu. Detectează şi dacă se activează ceva pe telefon? Perfect! „
Lucrurile se precipită, pe presă apărând ştirea despre Şoldea.
Toate detaliile le puteţi urmări în înregistrarea audio ataşată:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *