Premieră: Legea este doar pentru fraieri: Un primar giurgiuvean participă la nunţi cu sute de invitaţi şi dansează în draci pe manele

Premieră: Legea este doar pentru fraieri: Un primar giurgiuvean participă la nunţi cu sute de invitaţi şi dansează în draci pe manele

Respectând principiile morale susţinute de către domnul preşedinte Klaus Johannis, preşedintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, a blocat, cât a putut, cooptarea primarului comunei Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu, în echipa PNL Giurgiu.
Trecând peste decizia corectă a domnului Dan Motreanu, unii lideri locali ai partidului au reuşit să-l convingă pe prim-ministrul Ludovic Orban să-l accepte pe ultima sută de metri pe primarul comunei Ghimpaţi în echipa PNL.
Mare greşeală. Acesta dovedeşte că şi-a schimbat doar culoarea politică, nu şi năravurile din perioada în care era principalul colaborator al lui Bădălău şi Mina.
La 1 septembrie intra în vigoare o nouă decizie a Guvernului, în care erau reglemente şi condiţiile în care pot fi organizate nunţile şi evenimente private: maxim 50 de persoane la interior, cu reguli stricte privind distanţarea socială şi aşezarea participanţilor la mese.
Numai că regulile sunt pentru fraieri nu şi pentru foştii baroni PSD, astăzi preluaţi de PNL.
În condiţiile în care oamenii simpli din Giurgiu şi-au anulat evenimentele importante din viaţă, în care copiii noştri merg la şcoală cu masca pe faţă şi în spaţiile publice nu putem intra fără mască de protecţie, Constantin Cărăpănceanu, primarul comunei Ghimpaţi, participă, în scopuri electorale, la nunţile care se desfăşoară fără niciun fel de restricţii pe raza comunei Ghimpaţi. În comuna primarul face legea, aşa că nicio autoritate nu intervine, în condiţiile în care legea este încălcată în mod flagrant.
Cele două nunţi sunt organizate în restaurantul” La Cipriotul”, aflat pe raza localităţii comunei Ghimpaţi, în data de 1septembrie 2020 şi 12 septembrie 2020. Participă sute de persoane, printre care şi primarul Cărăpănceanu.
Unii dintre participanţi încep să ofere momente de striptis, primarul se îmbrăţişează cu ei, bineînţeles, totul în scopuri electorale.
Imaginile transmise live de către participanţii la evenimente spun totul: legea este doar pentru ” fraierii” de români simpli.
Imagini in premieră:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *