2 milioane de euro – Preţul pus de contracandidaţi pentru înlăturarea primarului de la Putineiu

2 milioane de euro – Preţul pus de contracandidaţi pentru înlăturarea primarului de la Putineiu

Campania electorală pentru alegerile locale a intrat în linie dreaptă, dar luptă politică dintre candidați pentru fotoliul de primar a devenit una incredibilă și de neimaginat în comună giurgiuveană Putineiu.

Ziarul PUTEREA a publicat o înregistrare explozivă unde candidații PSD își dezvăluie metoda halucinantă prin care vor să-l debarce pe actualul primar liberal Gheorghe Breazu.

” La 1.000 de euro de vot nu mă face nimeni la vot”

Discuția explozivă a avut loc recent, iar protagoniștii acestui scenariu sunt struniți de actualul candidat PSD Biță Racman, dar mai ales de omul de afaceri Daniel Șoldea, care candidează de pe poziția a doua pe lista consilierilor PSD de la Putineiu- Giurgiu. La întâlnire a mai participat și un om de afaceri de origine arabă cu bussines-uri în zonă și încă vreo două persoane din anturajul echipei PSD. Dialogul este halucinant și de neimaginat

” Declar public acum că dau 2.000.000 de euro pe acte ca să dăm un cancer jos (nr. E vorba de primarul în funcție Gheorghe Breazu)… La 1.000 de euro de vot nu mă face nimeni la vot”, susține omul de afaceri Daniel Șoldea. Din înregistrare mai reiese faptul cum calculează cei prezenți de unde iau voturile și cam cât ar costa ca să-l debarce pe actualul primar. Ba chiar, cei prezenți avansează și o propunere inedită de candidat și anume pe nebunul satului. La finalul discuțiilor omul de afaceri care-l susține pe candidatul PSD, Biță Racman, impus de tandemul Niculae Bădălău- Marian Mina, dar care și el candidează, este foarte tranșant.” Bani, bani, bani, asta contează! De acum încolo când aveți nevoie de bani veniți la mine, măi frate! De astăzi încolo ăsta nu mai contează pentru mine. Îmi fac un hobby să-l dau jos ca primar. Dacă reușesc bine, dacă nu, nu. Dă-l în p… mea. Să îi crească glicemia, să îi crească tensiune, să crape fierea în el și măi frate nu-l las. Eu nu-l las…”, este avertismentul lui Daniel Șoldea. Trebuie precizat că actualul primar Gheorghe Breazu candidează acum din partea PNL la al treilea mandat, dar al doilea mandat a fost obținut cu susținerea PSD, iar comună Putineiu are oficial 1.822 de votanți.

Preluare: Puterea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *